Acta 29 de maig de 2011

29 de maig de 2011:

Ordre del dia

  1. Continuitat de l’Hort Catalunya: Debatir y concluir nuestra postura y propuesta frente al tema de la duración de la acampada tal y como nos piden desde Intercomisiones.
  2. Reorganització interna de l’Hort: Per tal de mantenir les diferents activitats de l’Hort es proposa organitzar-se en grups.
  3. Altres infos

1. S’exposen diferents postures. Una plantea la inviabilidad de la permanencia de l’Hort a pl. Catalunya, mentre que altres persones creuen que és important lluitar per la permanència de l’Hort. Tant uns com altres, veuen la importància d’aquest espai com a espai reivindicatiu i la necessitat d’implicar a més grups i més persones per actuar conjuntament. Tb es proposa demanar un lloc alternatiu a l’hort de plaça Catallunya.

2. Nos organizamos en pequeños grupos de trabajo para optimizar nuestras energías. Els grups són: Infraestructura, Actividades y Extensión.

Infraestructura: se encarga de hacer carteles, organización del riego, limpieza, mesa de difusión, neteja, delimitación de caminos, etc…

El grup està format per: Marta (Carima), Albert, Francesc, Xavi i Cris

Actividades: contactar con la gente que quiere hacer talleres, organizar la agenda, difusión y comunicación.

Grup: Lina, Marta y Albert

Extensión: contacto con entidades, empresas, etc… para implicarlos en la lucha así como potenciar la red de huertos urbanos y implicar a otros grupos como asociaciones de jubilados que se encarguen del mantenimiento.

Grup: Ari, Isa, Julia, Jon y Sergi

Que tothom es pensi en quin grup vol participar i es posi en contacte amb els membres del seu grup per tal de coordinar-se. Si hi han persones que estan a la Comissió però no poden participar activament en cap grup, se’ls mantindrà informats de totes les activitats, però no hi contarem de cara al funcionament intern de la Comissió.

3. Altres informacions

Els horaris de l’Assemblea s’estableixen: dimecres a les 19.00 i dissabte a les 17.00, on cada subcomissió portarà els seus temes de treball

Es recorda que avui dilluns a les 19.00 hem quedat per parlar de la continuitat de la acampada tal i com es va demanar des de l’assemblea. Una persona nova proposa donar-nos gallines. L’assemblea ho veu complicat però ho valorarà.

SALUT I REVOLUCIÓ COMPANYES I COMPANYS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s