Presentació del llibre EL HUERTO ECOLÓGICO. Un oasis de vida.

El dia 29 de Setembre a les 18,30 hores a la botiga MAYOLAS, Via Laietana, 57 de Barcelona, es presentarà un nou llibre sobre horts urbans i ecològics. La presentació anirà a càrrec de Francesc Carrasco, periodista expert en alimentació sana i col.laborador del programa Via Lliure de RAC1. Amb la presència de l’autor Joan Solé i l’editor Alfredo Landman.

A l’acabar l’acte es servirà un petit refrigeri i per gentilesa de la casa Batlle tots els assistents rebran un petit obsequi.

Aquest llibre forma part del Proyecto Natur de Need Ediciones i ens apropa a l’agricultura ecològica d’una forma entenedora i pràctica. Seguint els criteris bàsics del cultiu ecològic obtindràs aliments frescos, gaudiràs d’un espai agradable a casa amb hortalisses, fruites i plantes de jardí. S’ensenya a planificar l’hort, condicionar l’espai, preparar la terra i fertilitzar-la, organitzar els cultius, conèixer les necessitats de les plantes i aplicar mètodes 100 % naturals per controlar el seu estat de salut.

L’autor del llibre és Joan Solé Mercadé, llicenciat en Biologia, formador i educador ambiental expert en horts ecològics familiars i escolars. Forma part de l’equipo assessor del programa d’Agenda 21 Escolar de l’Ajuntament de Barcelona, impulsant nombroses iniciatives relacionades amb els horts escolars. I realitza una àmplia activitat divulgativa i educativa dirigida a adults per promoure la creació d’horts familiars ecològics tant a nivell urbà com a rural

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s