Fòrum de Dones Rurals de la Mediterrània

CERAI organitza el Fòrum de la Dona Rural del Mediterrani, que se celebrarà a Barcelona els dies 24, 25 i 26 d’Octubre de 2011, finançat per la Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) en col•laboració de l’Assemblea de Ciutadans i Ciutadanes del Mediterrani. L’esdeveniment forma part d’una dinàmica global composta de diverses activitats que CERAI ve desenvolupant des de fa alguns anys amb l’objectiu de visualitzar l’important paper de la dona en el desenvolupament rural de les regions mediterrànies. AGENDA_fòrum dones mediterrani

Des de CERAI considerem que les dones rurals constitueixen el pilar de l’agricultura de petita escala, del treball agrícola i de la quotidiana subsistència de la família i és determinant per preservar la seguretat i la sobirania alimentària de la llar, de les comunitats i del seu entorn proper. L’objectiu d’aquest fòrum és donar a conèixer la participació de la dona rural mediterrània en matèria de política, democràcia i societat civil, reconèixer la seva important contribució al desenvolupament rural sostenible i econòmic, visualitzar els reptes, barreres i assoliments en la participació i accés als processos de desenvolupament de les comunitats rurals.

Durant les jornades previstes, el fòrum busca crear espais d’intercanvi, de reflexió i debat de forma participativa, per la qual cosa els continguts del mateix es desenvoluparan en taules de treball precedits de ponències de presentació a través dels següents eixos temàtics:

1. Participació de la dona en la política i en la societat civil
2. El dret de les dones rurals a participar al desenvolupament soci econòmic
3. Migració i èxode rural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s