Kafeta Agrorural 2 desembre a la Carbo!

T’incitem  a que vinguis aquest divendres dia 2 a la primera Kafeta Agrorural!! Tindrà lloc a La Carboneria a partir de les 7 de la tarda.

 

 

 

La idea de la kafeta és crear un punt de trobada obert a tothom per tal de debatre el fet d’anar a viure al camp sense defugir el compromís polític. És a dir, que volem viure al camp de forma autogestionada i sostenible però sense aîllar-nos en una bombolla i desentendre’ns de tot el que passi a fora. Ans al contrari, volem enxarxar-nos i seguir implicades políticament i,  és  més, ens plantejem l’èxode urbà com a una proposta de transformació social.

Ja ens hem trobat assembleariament unes quantes provinents de les trobades de repoblació rural i reclaim the fields i hem començat a treballar el tema. T’adjuntem amb el mail alguns esborranys que hem fet amb algunes idees inicials, amb l’objectiu d’elaborar col·lectivament un discurs polític que sigui accessible i entenedor per tothom.
T’hi esperem!! 

Si coneixes algú altre a qui li pugui interessar la kafeta, siusplaaau, reenvia-li aquest correu!
Si no pots venir, però t’interessa el tema i et vols reunir amb nosaltres a la proxima assemblea que fem,escriu-nos a repoblacio@gmail.com
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s