Setmana de lluita per la Sobirania Alimentària: 13-22 abril

S’acosta el 17 d’abril, dia internacional de la lluita pagesa, i al voltant d’aquesta data, com en els darrers anys, des de l’ASAC estem organitzant la setmana de lluita per la Sobirania Alimentària, que enguany arriba a la cinquena edició. Aquest cop la temàtica principal serà la defensa dels espais agraris: les lluites de resistència davant les continues agressions al territori i els projectes especulatius que volen destruir la terra agrària i l’agricultura pagesa.  A continuació us informem de les activitats que ja tenim programades a la Barcelona metropolitana:

– 13/14 d’abril: X Jornades de Comerç Just i Consum Responsable.

Enguany es centraran en la lluita per la sobirania alimentària i en defensa del territori (programa).

.- 21 Abril: Marxa contra el projecte Eurovegas i en defensa del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Sortirem des de Barcelona i des d’altres municipis del Baix Llobregat (el punts exactes de sortida encara s’han de determinar… estigueu atentes a les convocatòries!) i anirem fins al Parc Agrari del Baix Llobregat. Les que sortim des de Barcelona farem una bicicletada, però també hi haurà una columna que marxarà a peu i en transport públic. Durant el recorregut es faran diverses activitats i un cop arribades realitzarem una acció per denunciar aquest projecte mafiós en base al qual l’elit política i econòmica pretén edificar un macro casino que mutilaria l’espai agrícola que queda al Delta del Llobregat. Les marxes i les diverses activitats es duran a terme conjuntament amb la Plataforma Aturem Eurovegas – Salvem el Delta del Llobregat.

Per últim, com cada any, us animem a que en el marc de la setmana de lluita, en els vostres barris, pobles i comarques organitzeu qualsevol tipus d’actes i accions entre el 13 i el 22 d’abril relacionades amb la Sobirania Alimentària (territori, transgènics, agroecologia, horts comunitaris, etc.). Us agrairem que ens comuniqueu les convocatòries de les activitats que promogueu (nom de l’acte, data, hora, lloc i qui organitza) per tal d’incloure-les a la difusió conjunta que farem de tots els actes que tinguin lloc a Catalunya durant la setmana.

Contra el sistema alimentari industrial i tots els desastres que comporta…

Visca la terra agrària, la pagesia i l’agroecologia!!

No al projecte Eurovegas, ni aquí ni enlloc!!

Lluitem per la Sobirania Alimentària dels pobles!!

Seguirem informant…

Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC!)

One response to “Setmana de lluita per la Sobirania Alimentària: 13-22 abril

  1. Retroenllaç: Dissabte 21 d’abril | acampadasbd

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s