DISSABTE 26 DE MAIG: FESTA DE LA RESITÈNCIA A CAN MASDEU “Perquè ens queda molt per lluitar i perquè juntes ho podem tot… ara i sempre resistència!”‏

Festa dels 10 anys de la resistència a Can Masdeu.

Ara fa deu anys, gràcies al suport del veïnat i els moviments socials, Can Masdeu va resistir durant tres dies i dues nits a un intent de desallotjament policial executat en secret de sumari i per la via penal. Quatre mesos després de que l’okupació de la vall i l’antiga masia acabessin amb cinquanta anys d’abandonament, els poders fàctics de la ciutat van decidir emprar la raó de la força per tallar de soca-rel una experiència d’autogestió que apuntava maneres i començava a arrelar amb força a la Collserola de Nou Barris. No ho van aconseguir.

Aquell exitós episodi de resistència popular va beure de i, alhora, va inspirar a, altres incomptables resistències. Moltes ja passades, algunes ben presents. La nostra és la història de la resistència col·lectiva davant les ofensives del poder. També la dels contraatacs, els passats i els que hauran de venir. Resistir, lluitar, crear poder popular. Demà com ahir, i com avui, de moment i encara.

Com avui. Davant l’ofensiva turbocapitalista més cruenta de les darreres dècades, en aquests temps d’estafa i espoli desbocat que anomenen crisi, volem commemorar totes les victòries i totes les derrotes col·lectives que hem viscut. Volem recordar i homenatjar a totes les persones que han lluitat, i a les que lluiten encara, contra els de dalt i amb les de baix. I ens conjurem a seguir conspirant plegades. Per la justícia social. En defensa del territori i els espais alliberats. Per a unes condicions de vida dignes per a totes les persones i els pobles del món. Contra els poderosos i els seus privilegis insultants.

Perquè la lluita és l’únic camí i perquè l’única lluita que es perd és la que no es disputa, ara i sempre..

RESISTÈNCIA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s