Coneixes Agro-cultura?

Una revista que val la pena subscriure’s!: http://www.agro-cultura.org/

Agro~cultura és la revista de la producció agrària ecològica i l’agroecologia, amb articles sobre ramaderia, fructicultura, horta, energies renovables, extensius, notícies, novetats editorials i activitats d’agenda. Tot enfocat des del prisma de la divulgació de tècniques, mètodes i qualsevol altre aspecte que aporti elements per a desenvolupar una cultura i unes pràctiques sostenibles en el món rural, tant a nivell ecològic com econòmic.

Agro~cultura difon idees sobre la situació actual del sector agrari en l’àmbit mundial i nacional per obtenir elements de reflexió que permetin apostar per a la sobirania alimentària dels pobles. Al mateix temps ofereix arguments i ressenya experiències de produccions socialment equitatives que estrenyen els vincles entre pagesos i consumidors.

Agro-cultura és el pont de comunicació entre els diferents protagonistes i operadors de la producció agrària ecològica en les terres de parla catalana. Es dirigeix principalment a pagesos i ramaders, tècnics agrícoles, elaboradors, comercials, estudiants, consumidors i persones sensibles o properes amb el món agrari.

Agro-cultura està editada trimestralment per l’associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s