I Seminari de Dinamització Local Agroecològica:

Entre el 14 i el 16 de desembre tindrà lloca Barcelona el I Seminaria de Dinamització Local Agroecològica. Una iniciativa de l’Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC) i Ecologistes en Acción (EeA). Si vols conèixer en detall el programa, inscriure’t o més informació, clica aquí.

L’objectiu del Seminari és generar, de manera participativa, coneixement pràctic sobre com dissenyar i desenvolupar iniciatives de Dinamització Local Agroecológica (DLAe) en l’actual context de crisi. Està destinat a les persones i organitzacions de la societat civil de l’Estat Espanyol implicades en aquest tipus d’iniciatives, o que es plantegen començar a desenvolupar-les, i comptarà amb la participació de persones vinculades a algunes de les iniciatives més rellevants de l’estat en aquest camp.

El seminari aportarà elements innovadors a partir de la idea del “treball en base a projectes”: les persones que vulguin participar hauran d’aportar una proposta de projecte de DLAe al inscriure’s. En base a uns criteris preestablerts, des de l’organització seleccionarem algunes d’aquestes propostes perquè siguin desenvolupades durant el seminari mitjançant sistemes de treball enfocat a la pràctica.

El seminari està pensat com un espai de treball, en el qual les expertes invitades i les participants bolcaran els seus coneixements, experiències i dubtes en la construcció de projectes concrets, reals i realitzables. Al llarg del seminari desenvoluparem tres eixos de treball en paral·lel, amb moments per a la interacció i l’intercanvi entre els diferents eixos. En cadascun dels eixos es treballarà sobre un o dos projectes proposats per les participants, fins a obtenir un esquema complet de projecte, des del seu disseny fins a la seva avaluació. Al finalitzar el seminari tindrem ocasió de posar en comú els aprenentatges i nous dubtes generats en el seu desenvolupament, de cara a l’edició d’un manual per a la dinamització agroecològica del nostre medi rural.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès. Així mateix, us agrairem que feu la màxima difusió d’aquesta convocatòria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s